Poradna Povlečení


Autor: | Vloženo: 13.03.2014 000 09:45 | Témata: Poradna Povlečení

Ložní po vlečení na míru

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda šijete povleceni na míru a kolik by to stálo. Dva polštáře 47x60. Koupila jsem novou přikrývku 200x200, tak by mě zajímalo o kolik větší po vlečení je třeba ušít. Prosím kolik by stály dva polštáře a přikrývky.

Děkuji za odpověď.


S pozdravem Chovancova

  • Barajda

    Barajda

    13. března 2014

    Dobrý den paní Chovancová,

    důležité je vědět jaký typ desénu povlečení jste si vybrala. Většinou není problém ušít povlečení na míru a ceny můžete orientačně odvodit od nejbližších co máme na eshopu.

    Nejlépe bude, když si vyberete desén který by se vám líbil a napíšete rozměry. Já to zadám do výroby. Rozměry zadávejte takové jaké máte přikrývky a polštáře. Ve výrobě automaticky přidávají potřebnou rezervu s ohledem na předpokládané vysrážení. Kdyby jste napsala rozměr větší tak by se mohlo stát, že bude zbytečně velké.

    Cena na 200x200 bude zhruba stejná jako 200x220 u polštáře cena zhruba jako u 45x65. Nicméně když to budeme šít jako soupravu tak počítejte s tím, že cena u francouzských rozměrů počítá nejen s přikrývkou, ale i se dvěma polštáři.

    Takže doporučuji, vyberte si povlečení - standard, de luxe, bavlněné, krepové, saténové na www.povleceni-a-prosteradla.cz a pak nám napište na [email protected] a nebo stačí prozvonit na 721 141 353 a my Vám zavoláme zpět.

    Vše probereme, Vy nám řeknete případně další přání a požadavky a určitě najdeme řešení.

    S přáním krásného dne

    Povlečení a prostěradla

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.